Novak Kwaliteitshandboek

Het meest gebruikte handboek door kleine en middelgrote accountantskantoren is het Novak Kwaliteitshandboek. Dit kwaliteitshandboek biedt een complete set aan praktische hulpmiddelen die ervoor zorgen dat uw kantoor voldoet bij toetsing en bijdraagt aan de verhoging van kwaliteit. De opzet en schaalbaarheid maakt dat ieder kantoor onafhankelijk van grootte of type dienstverlening met het Novak Kwaliteitshandboek kan werken.

Klik hier voor de online brochure (download als pdf) van het Novak Kwaliteitshandboek.

Het Novak Kwaliteitshandboek bevat instructies, voorbeelden en modellen voor kleine en middelgrote accountantskantoren. Het handboek is praktisch, gemakkelijk toepasbaar en voldoet aan actuele wet- en regelgeving. Door de periodieke updates blijft uw handboek aangesloten op wijzigingen in wet- en regelgeving.

Met één of meerdere delen van het Novak Kwaliteitshandboek heeft u een complete set aan instructies en modellen die specifiek dienen te worden gemaakt voor uw kantoor. Zo ontstaat een compleet vastgelegd kwaliteitsysteem waarmee wordt voldaan aan de gestelde eisen.

CaseWare, Unit4, Infine en Make Life Easier bieden als leveranciers van elektronische dossiervormingssoftware Novak dossiertemplates voor de uitvoering van diverse accountancy-opdrachten waarbij de assistent en accountant door middel van technische slimmigheden worden ondersteund. Deze Novak templates sluiten naadloos aan op het Novak Kwaliteitshandboek.

Vanuit het redactieteam van Novak ontvangt u periodiek updates voor het Novak Kwaliteitshandboek. Hierdoor blijft het kwaliteitshandboek ook aangesloten op wijzigingen in wet- en regelgeving.

Voor het eenvoudig kantoorspecifiek maken en laten verwerken van de periodieke updates, sluit u een onderhoudsabonnement af. Met dit abonnement bent u verzekerd van de gemakkelijkste en meest efficiënte weg om het kwaliteitshandboek voldoende kantoorspecifiek te maken, actueel te houden en daarmee te voldoen aan de aan het kantoor gestelde eisen.

Print Friendly